PaPeL
ESB Üyesi
Vinicius Junior: "Barcelona, bana daha fazla maaş önerdi ama Real Madrid'i seçtim. En iyisini seçtim"
Casillas: "Zinedine Zidane'ın Real Madrid'e geri dönmesine sevindim. Kulüpteki herkese enerji ve umut veriyor"
Alvaro Arbeloa: "Real Madrid'de geliştirilmesi zor bir ekip görüyorum. Zaten potansiyelli çok oyuncu yok.
Devrim kelimesini sevmiyorum ama değişim şart"

Casillas: "Zinedine Zidane'ın Real Madrid'e geri dönmesine sevindim. Kulüpteki herkese enerji ve umut veriyor"

Alvaro Arbeloa: "Real Madrid'de geliştirilmesi zor bir ekip görüyorum. Zaten potansiyelli çok oyuncu yok.
Devrim kelimesini sevmiyorum ama değişim şart"

Xavi: "Messi her gün daha iyi bir futbolcu oluyor. Bu inanılmaz bir şey. Bence futbol tarihinin en iyisi"

Casillas: "Bu hafta Porto ile sözleşme yenileyeceğim.
Bu imzayla birlikte 40 yaşıma kadar Porto'da oynayacağım ve muhtemelen burada emekli olacağım"

Ryan Babel: "Transfer görüşmeleri sezon sonunu bekleyebilir, acelesi yok. Sezon sonuna kadar Fulham'a odaklanmak istiyorum"

Juventus, Eintracht Frankfurt forması giyen Sebastien Haller'i kadrosuna katmak istiyor.
Bundesliga ekibi, 24 yaşındaki golcü için taban fiyatı 40 milyon euro olarak belirledi.

Zlatan Ibrahimovic:"United'da çalışan tüm menajerler, Ferguson'la kıyaslanıyor.
'Eğer Ferguson olsaydı bunlar yaşanmazdı' 'Ferguson olsa böyle yapmazdı' gibi. Kulübün her şeyi Ferguson'dı.
Ama eğer ben United'da menajer olsaydım'Artık Ferguson yok' derdim."

Jose Mourinho: "Yaş, performans vb. durumları düşünerek söyleyecek olursak; Cristiano Ronaldo, Lionel Messi ve Neymar değil, Kylian Mbappe dünyanın en değerli futbolcusu!"

Oslobet Giriş için TIKLAYINIZ