Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hem buradaki etkinliği bildim hemde tahmin etkinliğini ama sadece 1 kazanımım eklendi.
Hangisi bilmiyorum ☺☺
Ya tahmin yapacaz yada forumdaki etkinliğe katılacak herhalde ☺️
@Lisandrolopez burdan ilettim ve eklendi olarak geldi, diğer etkinlik için hangi platformda yapıldıysa orayla iletişime geçer misin? sonuç alamazsan ben ilgileneyim yine de ekstra olarak bilgi alalım
Ayrıca muhtemelen birinden kazanma hakkın vardır aynı gün içinde, öyle düşünüyorum.
Ve forum etkinliğinden canlı desteğin haberi olmaması normal, oraya gidip 'böyle bir ekleme yok' bilgisi alman kadar doğal bişey yok. Boşuna mı yazıyoruz bazen forum etkinlikleri hakkında canlı desteği rahatsız etmeyelim lütfen diye
Ve forum etkinliğinden canlı desteğin haberi olmaması normal, oraya gidip 'böyle bir ekleme yok' bilgisi alman kadar doğal bişey yok. Boşuna mı yazıyoruz bazen forum etkinlikleri hakkında canlı desteği rahatsız etmeyelim lütfen diye
İlk defa bağlandım oda forum etkinligi için değil tahmin için eklendiğini yazdı bende 2 etkinlik kazandigimi belirttim sende burada eklendi yazınca eksik olduğunu gördüm sordum yoksa bildim eklenmedi diye yazmadım
Sormadan hangi etkinliğin eklendiğini bilemem herhalde tamam müneccimlik var örnek Sivas maçı ama bilgi almamiz lazım sende tahmin etkinliğini bilmiyorsun oda forumu bilmiyor kime yazayım ☺️