PaPeL
ESB Üyesi
Jurgen Klopp: "Şampiyonluk için henüz kimseye garanti veremem."
Fransa Ligue 1'de Rennes forması giyen Hatem Ben Arfa eski kulübü Paris Saint-Germain'e 8 milyon avroluk tazminat dava açtı.
Fulham, Lazar Markovic ve Ryan Babel'i kadrosuna kattı

Fransa Ligue 1'de Rennes forması giyen Hatem Ben Arfa eski kulübü Paris Saint-Germain'e 8 milyon avroluk tazminat dava açtı.

Fulham, Lazar Markovic ve Ryan Babel'i kadrosuna kattı

Çaykur Rizespor'a 1-0 mağlup olan BB Erzurumspor'dan isyan geldi. Doğu Anadolu ekibinin açıklamasında, "Bu skor rakibin oynayarak hak ettiği değil, hakemin hatalarının sonucudur." dendi.

Serdar Aziz, Terim'e "Teşekkürler hocam. Benim üstümde ne kadar çok emeğiniz olduğunu biliyorum. Size ne kadar teşekkür etsem azdır, hakkınızı helal edin. Başarılar dilerim" şeklinde mesaj attı.

Beşiktaş'tan ayrılmak isteyen Quaresma'nın menajerinin Suudi Arabistan'ta olduğu iddia edildi.

Habertürk yazarı Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe için transfer önerisinde bulundu. Çelikler, "Ben olsam Talisca için her şeyi yaparım" dedi.

Galatasaray'ın yeni transferi Christian Luyindama, takımı Standart Liege veda için gittiği Belçika'da olay yarattı. Luyindama, Anderlecht ile oynanan derbinin ardından rakip taraftarlara küfredip el hareketi çekti.

Beşiktaş, kadrosuna kattığı Kagawa, Burak Yılmaz, Mirin ve Muhayer Oktay için bugün imza töreni düzenleyecek.

Galatasaray kulübü Maicon'u elden çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Al Nassr takımının Kartal'ın Hırvat oyuncu Vida'nın transferi için kapıyı çaldığı öne sürülürken önerilen rakam 16 milyon Euro!

Dumanbet Giriş için TIKLAYINIZ