gololsun
ESB Üyesi
UYARI VE BİLGİ AMAÇLIDIR
şimdi herkes şunu bilsin ki bu siteye yatırım yapıp kayıp istediğinizde eklenen kayıp bonusu 10 kat çevirmeniz gerekiyor. evet evet tam 10 katı! hem de öyle 1.30 - 1.50 oranlardan da değil tekli kuponlarda 2.00 oran kombine kuponlarda her maç 1.80 orandan. belki bugüne kadar en az 100 siteye yatırım yapmışımdır ama böyle saçma sapan bir kayıp bonusu veren bir ikinci site daha görmedim! kayıplar ya nakit eklenir ya da 1 defa 1.30 orandan hadi taş çatlasın 1.50 orandan eklenir.
her neyse, kendi koydukları kuraldır beğenirsin beğenmezsin ona göre yatırım yaparsın eyvallah bir şey dediğimiz yok buna (olayın ne kadar saçma olduğunu duyurmak dışında)
ben dün bilet yarışması için 600 tl yatırım yapıp kaybettim. her ne kadar saçma olsa da olan hakkımı almak için bağlandım ve ben bonus beklerken adını hatırlamadığım canlı destekteki kadın çalışan bana %10 nakit ekledi. artık kayıplarda böyle yeni uygulama yapıldığını belirtti. bende kendi kendime iyi oldu diyerek teşekkür edip çıktım.
aa bi dk. ben bunun da biraz öncesine geleyim, orada da başka bir eksi olay var çünkü. ben bu 600 liralık yatırımı Jeton ile yaptım ve hem yapmadan önce hem de yaptıktan sonra özellikle Jeton ile çekim yapmak istediğimi, herhangi bir sorunun olup olmadığını özellikle sordum. iki defa bir sorun olmayacağını söylediler @Beonbet Destek ee sonra ne mi oldu dersiniz, bakiyeyi 1.530 TL yaptım ve çekim verdim. sonuç ise;
buyrun cenaze namazına. taktikler hep aynı. burada sağolsun @Mirali başkan ATM ile yatırımda yardımcı olacağını söyledi ona ilettiğimde bu durumu ama ben yine de istediklerini yaptım ve oradan tüm parayı kaybettim ve de yukardaki anlattığım olayı yaşadım. ama benim şu an bu başlığı açmamdaki sebep bu da değil.
bugün önce 400 TL yatırıp kaybettim. dedim kayıp almayım, bir daha yatırım yapayım ve eğer onu da kaybedersem ikisini bir alırım dedim -ki bu çoğu yerde sorun bile edilmez. hem de nasıl olsa nakit uygulamaya geçilmişti filan dedim. neyse üzerine birkaç saat sonra 1.000 TL daha yatırdım ve onu da birkaç saatte kaybettim. işler bundan sonra başlıyor.
canlıya bağlandım ve bugünkü kaybıma yeni uygulama olan nakit kayıp istiyorum. arkadaş önce dedi ki anca son yatırıma verebiliriz. bak bak dünden beri kaybım 2.000 tl adam gelmiş bana 40 liranın hesabını yapıyor. hatta adam da değil komple @Beonbet Destek demek gerek. sonuçta o da denileni yapıyor.
bitmedi. bu CAN ismindeki canlı destek çalışanı bana 140 TL nakit ekleyeceği yerde dediğini yaparak son yatırım olan 1.000 liraya 100 lira ekleme yaptırdı fakat o da ne? nakit değil, yukarda ilk bahsettiğim 10 kat 1.80 ya da 2.00 oranlı bonustan eklemiş
yani şu saatte o kadar ayar etti ki beni hiç üşenmeyip tüm bu mesajla uğraşıyorum şu an -ki herkes bilsin öğrensin neyin ne olduğunu diye! bir de dalga geçecerek cevap vermiyorlar mı, iyice deli ediyorlar insanı. adama diyorum ki daha dün bana nakit eklendi ne bu bonusu 10 kat çevirmeli, verdiği cevap şu;
şimdi benimle sen makara mı yapıyorsun yoksa ben dün hayali biriyle mi konuştum Can efendi?
yani adamlar kafalarına göre kaldırıp kafalarına göre bonusu koyabiliyorlar. ula dün getirdiğin bir şeyi ertesi günü kaldırmak nedir?
İŞİN ÖZÜ ŞU ARKADAŞLAR; BEONBETE YATIRIM YAPARKEN İKİ DEĞİL 5 DEĞİL 10 KERE DÜŞÜNÜN! başınıza her an her şey gelebilir
- jeton ile çekebilirsiniz dediler ama çekimde işi havaleye döndürdüler
- kayıp bonusunun bir eşi benzeri yok, ama saçmalık alanında. kaybettin mi bir de onlar vuruyor
- "24 saatteki son yatırıma kayıp verilir" şeklinde daha da saçma bir olayı var. yani önce 1.000 sonra 50 tl kaybedersen 50 nin kaybını veriyorlar
- duruma göre bonus çıkartıp kaldırabiliyorlar, işlerine/keyiflerine nasıl gelirse artık
Son düzenleme: