hahah hepsinin zıttı :D bilemedik bonito dostum o zaman :D Hatti tasidim ondan sonra sapıttı
Joga Bonito ESB Üyesi ?? TC Onaylı Vip Üye | Bilgiler | Katılım 14 Eki 2018 Mesajlar 1,724 Tepkime puanı 664 Puanları 113 19 Eki 2021 #11 godfather' Alıntı: hahah hepsinin zıttı bilemedik bonito dostum o zaman Genişletmek için tıkla ... Hatti tasidim ondan sonra sapıttı
godfather' Alıntı: hahah hepsinin zıttı bilemedik bonito dostum o zaman Genişletmek için tıkla ... Hatti tasidim ondan sonra sapıttı
cimbomlu ESB Üyesi Vip Üye | Bilgiler | Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 1,306 Tepkime puanı 971 Puanları 113 Yaş 44 19 Eki 2021 #12 4.5G zayif cektiginde bende de aynisi oluyor, wifi ile baglanip denedin mi kardes wifi ile baglandiginda aciliyorsa telefonda sorun var demektir.
4.5G zayif cektiginde bende de aynisi oluyor, wifi ile baglanip denedin mi kardes wifi ile baglandiginda aciliyorsa telefonda sorun var demektir.
Joga Bonito ESB Üyesi ?? TC Onaylı Vip Üye | Bilgiler | Katılım 14 Eki 2018 Mesajlar 1,724 Tepkime puanı 664 Puanları 113 19 Eki 2021 #13 Wifi de açıyor mobilde açılmıyor
BARON ESB Üyesi Vip Üye | Bilgiler | Katılım 10 Eyl 2020 Mesajlar 2,819 Tepkime puanı 1,829 Puanları 113 19 Eki 2021 #14 Joga Bonito' Alıntı: Wifi de açıyor mobilde açılmıyor Genişletmek için tıkla ... Güvenli İnternet aktif olmuş olabilir, operatörünü arayıp iptal ettirebilirsib
Joga Bonito' Alıntı: Wifi de açıyor mobilde açılmıyor Genişletmek için tıkla ... Güvenli İnternet aktif olmuş olabilir, operatörünü arayıp iptal ettirebilirsib
C cengaver66 Üye | Bilgiler | Katılım 17 Mar 2021 Mesajlar 349 Tepkime puanı 57 Puanları 28 Yaş 40 19 Eki 2021 #15 BARON' Alıntı: Güvenli İnternet aktif olmuş olabilir, operatörünü arayıp iptal ettirebilirsib Genişletmek için tıkla ... Operatör de biliyor demek altyapının güvenlisini , manipulasyoncu sunu ???
BARON' Alıntı: Güvenli İnternet aktif olmuş olabilir, operatörünü arayıp iptal ettirebilirsib Genişletmek için tıkla ... Operatör de biliyor demek altyapının güvenlisini , manipulasyoncu sunu ???
BARON ESB Üyesi Vip Üye | Bilgiler | Katılım 10 Eyl 2020 Mesajlar 2,819 Tepkime puanı 1,829 Puanları 113 19 Eki 2021 #16 cengaver66' Alıntı: Operatör de biliyor demek altyapının güvenlisini , manipulasyoncu sunu ??? Genişletmek için tıkla ... Facebook instagram Twitter a Giriş yapılamaz bürolar ile alakalı bir durum değil
cengaver66' Alıntı: Operatör de biliyor demek altyapının güvenlisini , manipulasyoncu sunu ??? Genişletmek için tıkla ... Facebook instagram Twitter a Giriş yapılamaz bürolar ile alakalı bir durum değil
Joga Bonito ESB Üyesi ?? TC Onaylı Vip Üye | Bilgiler | Katılım 14 Eki 2018 Mesajlar 1,724 Tepkime puanı 664 Puanları 113 20 Eki 2021 #17 BARON' Alıntı: Güvenli İnternet aktif olmuş olabilir, operatörünü arayıp iptal ettirebilirsib Genişletmek için tıkla ... Çözdük sayende aile profilini iptal ettim düzeldi
BARON' Alıntı: Güvenli İnternet aktif olmuş olabilir, operatörünü arayıp iptal ettirebilirsib Genişletmek için tıkla ... Çözdük sayende aile profilini iptal ettim düzeldi