Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son 7 gün içinde yatırım diyorsunuz benim ayın 6sinda gece 00.50 30 yatırım yaptım hadi son islem bonus deseniz anlarım eyvallah derim son islem bonus ama ayın 6sinda 30 yatırım var 6sindan da bugüne kadar 4 gün geçmiş demekki 1 hafta olmamış değil mi @Shaq
@texasercan benim son işlem su tarihte yatırımdı dersin ben de iletir kontrol ettiririm, ben mi kontrol ediyorum gelen sonucu iletiyorum buraya? iletir sorarız tekrar
@texasercan benim son işlem su tarihte yatırımdı dersin ben de iletir kontrol ettiririm, ben mi kontrol ediyorum gelen sonucu iletiyorum buraya? iletir sorarız tekrar
Yatırım olupta neden eklenmiyor panelden onlar bakıyor görüyorlar yatırım olduğunu ee neden yatırım yok diyorlar en başta yüklesinler madem nedense hep bana denk geliyor
Bidahkine daha dikkatli açarsanız memnun olifim ya katılmayız ya da yatırım yaparak katılırız yanlış yönlendirmeyin ki yarışmadan kazandigimiz boşa gitmesin iyi forumlar herkese