Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar 3000 TL anapara yatırdım .çevrim bitti cekim verdim 3700 TL ve benden utanmadan 24.150 TL 2.30 oran dan çevrim istediler .bu site dolandırıcıdır.ilkin paranızı yatırır fakat en son böyle yapar..lütfen bu siteden oynayanlar benim ile iletişime geçsin .aşağıya kanıtları sunayım
Istediği çevrimi olduda cevirdim diyelim bu çapsız site onuda vermez bizim 3k 6 ay once çöktü sonra alt yapiyo değiştirdiler salaga yatıyorlar kardeş geçmiş olsun bu site 5 para etmez..
Istediği çevrimi olduda cevirdim diyelim bu çapsız site onuda vermez bizim 3k 6 ay once çöktü sonra alt yapiyo değiştirdiler salaga yatıyorlar kardeş geçmiş olsun bu site 5 para etmez..
Risk biriminin hesap kapattığını kazanç sildiğini biliyoruz ama bu şekil bir çevrim uygun görmek nedir? Açıklama da yok risk birimimiz böyle çevrim uygun gördü şaka mıdır bu?