R
REcoba

Nba'de Playoff'lar öncesi moda haline gelen yıldızları dinlendirme geleneğine en son Clippers koçu Doc Rivers verdiği mesajla dahil oldu.Son şampiyonu 30'luk yapan tecrübeli koç, “Taraftarlar adına bu durumdan nefret ediyorum, gerçekten. Hepimiz bunu yapıyoruz, bu kötü bir şey. Aynısını önceki gece Denver’da yaptım Griffin ve DeAndre’nin formasını giymiş insanlar vardı” dedi ..

Lebron James ise "Bu konuda NBA’in yapabileceği her hangi bir şey olduğunu düşünmüyorum. Evet bu berbat bir şey fakat bazı oyuncuların dinlendirilmeye ihtiyacı oluyor. Koçun amacı şampiyonluk için rekabet edecek bir takımı kurmak, sadece bir maç kazanmak değil. Bazı takımların sahasında sadece bir kez oynayabiliyorsunuz ve bu bazı şehirdeki taraftarları bir kez görmeniz demek. Bu günlerde dinlendirilmek berbat bir şey ve ben her maçta oynamak istiyorum. Ben koçumun kararlarına güveniyorum, beni bu güne kadar bir kez bile yanıltmadı.”
Belki de yıllardır süregelen bu tartışmada en önemli mesajı yolu Türkiye'den de geçen efsane Iverson söylemişti .. "Bir yerim kırılmamışsa, beni parkelerden uzak tutamazsınız"
SİZCE ?