Dün aksam 11 gibi 500 tl yatırım yapıp %100 hoşgeldin bonusu aldım ve her zamanki gibi yatırım yaparken kanıt amaçlı yatırım anındaki kuralları ss alıyorum çünkü biliyoruz ki ufak çaplı siteler çekim anında kural değişikliği yapıyorlar bu dün gece yatırımdan sonraki aldıgım promosyon kuralları zaten fotoğrafı detaylı atıyorum değişitirilme tarihine bakın ilk zaten tekli de 1.80 di daha sonra 1.90 cekildi yatırım yaptıgımda 1.90 ve şartlar bu sekildeydi
buda fotoğrafı aldıgım tarih saat açıkça ortada 7 eylül 5.41 de kurallar bu sekildeydi
ve bu akşam cekim verildikten sonra bi anda kurallar değiştirildi ana para iade edildi bunlarda son kanıt fotoğrafları
@Ventusbet Destek açıklama bekliyorum bana 2 gün önce kurallar değişti diyorsunuz ama bakın açık açık ortada ben fotoğrafı 7 eylül 5.41 de aldım bu aksam cekim iptal edip kural değiştirdiniz
buda fotoğrafı aldıgım tarih saat açıkça ortada 7 eylül 5.41 de kurallar bu sekildeydi
ve bu akşam cekim verildikten sonra bi anda kurallar değiştirildi ana para iade edildi bunlarda son kanıt fotoğrafları
@Ventusbet Destek açıklama bekliyorum bana 2 gün önce kurallar değişti diyorsunuz ama bakın açık açık ortada ben fotoğrafı 7 eylül 5.41 de aldım bu aksam cekim iptal edip kural değiştirdiniz