özet ne kadar ekmek o kadar köfte
mysea57 ESB Üyesi | Bilgiler | Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 777 Tepkime puanı 128 Puanları 43 Yaş 38 29 Eyl 2019 #41 özet ne kadar ekmek o kadar köfte
Trussardi16 ESB Üyesi | Bilgiler | Katılım 16 Haz 2019 Mesajlar 2,804 Tepkime puanı 864 Puanları 113 Yaş 44 29 Eyl 2019 #42 tornaci1' Alıntı: Teşekkürler etkinlik için anaparayı kaybettik bi teselli oldu belki kurtarırız Genişletmek için tıkla ... Tebrikler kardeşim
tornaci1' Alıntı: Teşekkürler etkinlik için anaparayı kaybettik bi teselli oldu belki kurtarırız Genişletmek için tıkla ... Tebrikler kardeşim
Trussardi16 ESB Üyesi | Bilgiler | Katılım 16 Haz 2019 Mesajlar 2,804 Tepkime puanı 864 Puanları 113 Yaş 44 29 Eyl 2019 #43 Bugün eklense iyi olurdu arkadaşlar.
vado90 ESB Üyesi | Bilgiler | Katılım 29 Şub 2016 Mesajlar 6,417 Tepkime puanı 2,967 Puanları 113 Yaş 34 29 Eyl 2019 #44 Trussardi16' Alıntı: Bugün eklense iyi olurdu arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... Bugün beklenen çok şey var baya yoğun yani beklicez yapacak bişey yok geç vakitte ekleneceğine yarın eklenmesini tercih ederim
Trussardi16' Alıntı: Bugün eklense iyi olurdu arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... Bugün beklenen çok şey var baya yoğun yani beklicez yapacak bişey yok geç vakitte ekleneceğine yarın eklenmesini tercih ederim
Trussardi16 ESB Üyesi | Bilgiler | Katılım 16 Haz 2019 Mesajlar 2,804 Tepkime puanı 864 Puanları 113 Yaş 44 29 Eyl 2019 #45 vado90' Alıntı: Bugün beklenen çok şey var baya yoğun yani beklicez yapacak bişey yok geç vakitte ekleneceğine yarın eklenmesini tercih ederim Genişletmek için tıkla ... Pazar bugün dolu maç var şimdi zamanı aslında...Buarada kazanamadığım tüm çekiliş ödülleri çok kısa zamanda eklenmişti buda benim şansım işte
vado90' Alıntı: Bugün beklenen çok şey var baya yoğun yani beklicez yapacak bişey yok geç vakitte ekleneceğine yarın eklenmesini tercih ederim Genişletmek için tıkla ... Pazar bugün dolu maç var şimdi zamanı aslında...Buarada kazanamadığım tüm çekiliş ödülleri çok kısa zamanda eklenmişti buda benim şansım işte
vado90 ESB Üyesi | Bilgiler | Katılım 29 Şub 2016 Mesajlar 6,417 Tepkime puanı 2,967 Puanları 113 Yaş 34 29 Eyl 2019 #46 Trussardi16' Alıntı: Pazar bugün dolu maç var şimdi zamanı aslında...Buarada kazanamadığım tüm çekiliş ödülleri çok kısa zamanda eklenmişti buda benim şansım işte Genişletmek için tıkla ... Sorun yok 21 e kadar eklenirse eklenir yoksa p. Ç olur para yarın eklensin daha iyi dediğim gibi boşverin
Trussardi16' Alıntı: Pazar bugün dolu maç var şimdi zamanı aslında...Buarada kazanamadığım tüm çekiliş ödülleri çok kısa zamanda eklenmişti buda benim şansım işte Genişletmek için tıkla ... Sorun yok 21 e kadar eklenirse eklenir yoksa p. Ç olur para yarın eklensin daha iyi dediğim gibi boşverin
vado90 ESB Üyesi | Bilgiler | Katılım 29 Şub 2016 Mesajlar 6,417 Tepkime puanı 2,967 Puanları 113 Yaş 34 29 Eyl 2019 #47 Trussardi16' Alıntı: Pazar bugün dolu maç var şimdi zamanı aslında...Buarada kazanamadığım tüm çekiliş ödülleri çok kısa zamanda eklenmişti buda benim şansım işte Genişletmek için tıkla ... İnşallah birileri gidip de canlı desteğe falan bağlanmıyodur umarım zaten yarına sarkacagı belliydi de inş öyle yapılmamıştır
Trussardi16' Alıntı: Pazar bugün dolu maç var şimdi zamanı aslında...Buarada kazanamadığım tüm çekiliş ödülleri çok kısa zamanda eklenmişti buda benim şansım işte Genişletmek için tıkla ... İnşallah birileri gidip de canlı desteğe falan bağlanmıyodur umarım zaten yarına sarkacagı belliydi de inş öyle yapılmamıştır
Trussardi16 ESB Üyesi | Bilgiler | Katılım 16 Haz 2019 Mesajlar 2,804 Tepkime puanı 864 Puanları 113 Yaş 44 29 Eyl 2019 #48 vado90' Alıntı: İnşallah birileri gidip de canlı desteğe falan bağlanmıyodur umarım zaten yarına sarkacagı belliydi de inş öyle yapılmamıştır Genişletmek için tıkla ... Yok o değil de hiç bu kadar sürmezdi çekiliş ödülleri ilk defa bu kadar sürdü admibler de BEklemedeyiz diyor kesin bi süre yok şuan hala BEklemedeyiz
vado90' Alıntı: İnşallah birileri gidip de canlı desteğe falan bağlanmıyodur umarım zaten yarına sarkacagı belliydi de inş öyle yapılmamıştır Genişletmek için tıkla ... Yok o değil de hiç bu kadar sürmezdi çekiliş ödülleri ilk defa bu kadar sürdü admibler de BEklemedeyiz diyor kesin bi süre yok şuan hala BEklemedeyiz
vado90 ESB Üyesi | Bilgiler | Katılım 29 Şub 2016 Mesajlar 6,417 Tepkime puanı 2,967 Puanları 113 Yaş 34 29 Eyl 2019 #49 Dediğim gibi umarım canlı desteğe gidilip de ne zaman yüklenecek diye soran yoktur ki ben eminim burda soran bağlanıp da sorar da
Dediğim gibi umarım canlı desteğe gidilip de ne zaman yüklenecek diye soran yoktur ki ben eminim burda soran bağlanıp da sorar da
Trussardi16 ESB Üyesi | Bilgiler | Katılım 16 Haz 2019 Mesajlar 2,804 Tepkime puanı 864 Puanları 113 Yaş 44 29 Eyl 2019 #50 vado90' Alıntı: Dediğim gibi umarım canlı desteğe gidilip de ne zaman yüklenecek diye soran yoktur ki ben eminim burda soran bağlanıp da sorar da Genişletmek için tıkla ... BEn burda sordum ama canlıya sormam muhattabım burası orası değil kimsenin de bağlanacağını düşünmüyorum kazananların hepsini az çok tanıyorum
vado90' Alıntı: Dediğim gibi umarım canlı desteğe gidilip de ne zaman yüklenecek diye soran yoktur ki ben eminim burda soran bağlanıp da sorar da Genişletmek için tıkla ... BEn burda sordum ama canlıya sormam muhattabım burası orası değil kimsenin de bağlanacağını düşünmüyorum kazananların hepsini az çok tanıyorum