vado90
ESB Üyesi
Herkese merhabalar, malumunuz herkes bu youtube dan birşeyler yapıyor. Bende iddaa ile alakalı özellikle tahminden ziyade rolling kasa sistemi ve maç paylaşımları haftalık olarak yapmayı düşünüyorum. Kardeşimden de destek alıcam çekim ve görsel konusunda. 1 aya kadar tam olarak faaliyete geçmeyi düşünüyorum. Fakat biraz abonemiz lazım ve destek lazım.
Başlangıç olarak da şuan 50 aboneye ulaştığımızda 1 kişiye direk 20 tl papara vereceğim. Tabiki bu açılış gibi düşünebilirsiniz. Ama bu tarz şeyler sürekli devam edicek.
Ben buraya twitter gönderisi de koyacağım şimdi kanalın ismini de rt atıp atmamanız size kalmış bişey. Ama dediğim gibi 50 olduğumuz an direk 1 kişiye 20 tl papara göndericem.
Çekilişi rt atanlar arasından yapıcağımız için rt atarsanız iyi olur.
Twitter Gönderimiz
www.youtube.com
Başlangıç olarak da şuan 50 aboneye ulaştığımızda 1 kişiye direk 20 tl papara vereceğim. Tabiki bu açılış gibi düşünebilirsiniz. Ama bu tarz şeyler sürekli devam edicek.
Ben buraya twitter gönderisi de koyacağım şimdi kanalın ismini de rt atıp atmamanız size kalmış bişey. Ama dediğim gibi 50 olduğumuz an direk 1 kişiye 20 tl papara göndericem.
Çekilişi rt atanlar arasından yapıcağımız için rt atarsanız iyi olur.
Twitter Gönderimiz
Vahdet Yıldız (vado90)
Teile deine Videos mit Freunden, Verwandten oder der ganzen Welt