Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar çekiliş tekrar yapılsın diyenleri anlıyorum da, yedek neden seçilir? Kazanan üyede problem çıkarsa yedeğe devredilir. Şu an olay ne, kazanan üyede problem var. Mantıken ne olmalı, yedeğe devredilmeli.
Hocam şimdi adamın yatırımı olmasa yanlış talep verse yedeğe verin derdim ama olmayan bir kişi çelişir giirmiş yani çekiliş hatalı oluyor mesela ben çıksam 1. Ve yatır çek yapmış olsam yedeğe gitmesi normal ama olmayan bir kişi çekilişe girince çekiliş geçersiz olması gerekir yine de karar sizin ben olsam böyle yapardım
Belki bu 4 hak yerine başkası hak alacaktı ve o adama gidecekti ödül olmayan bir kişi çekilişde olduğu için tekrar edilsin dedim yukarda belirttiğim gibi
Çekiliş adil olamamış demek istediğim bu @Japon Necmi arkadaşa karşı bişey değil dediğim 40 hak varken 36 hak la çekiliş olsa yedeğe verin derdim ama olmayan adama hak verilmiş bu çekilişe katılan diğer arkadaşlara haksızlık oluyor
Hocam şimdi adamın yatırımı olmasa yanlış talep verse yedeğe verin derdim ama olmayan bir kişi çelişir giirmiş yani çekiliş hatalı oluyor mesela ben çıksam 1. Ve yatır çek yapmış olsam yedeğe gitmesi normal ama olmayan bir kişi çekilişe girince çekiliş geçersiz olması gerekir yine de karar sizin ben olsam böyle yapardım
Çekiliş adil olmamış oldu yine çekiliş yapılmadan önce kontrol edilmesi gerekmiyor mu burda çekilişe katılan hakkı olan diğer kişilere haksızlık yapılmış oldu konu net bence yine de karar forumun ne derse o olacak