Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar dün 3/1 de kaldık
Kurallarımız gereği ödül dağıtamıyoruz ama dün sizden kullanıcı isimlerinizi aldığım için bu sefer ödüllerinizi yatırtıcam. 12 olmadan hesaplarınızda olucak ödülleriniz ben size haber vericem.
kardesım canın sagolsun mesele bızım odul almamız degıl sızlerın kazanması kı zaten sız geregını o durumda fazlasıyla yaparsınız bundan suphemız yok bızı uzen sıtemızın kasasından para cıkması ben sahsım adına ısterım kı kazanan hep sız olun saygılar
kardesım canın sagolsun mesele bızım odul almamız degıl sızlerın kazanması kı zaten sız geregını o durumda fazlasıyla yaparsınız bundan suphemız yok bızı uzen sıtemızın kasasından para cıkması ben sahsım adına ısterım kı kazanan hep sız olun saygılar
Sürekliliğin olması için bizimde kendimizi biraz düşünmemiz gerekiyor.
Sizden bizi bazı ortamlar da duyurmanızı istiyoruz. Ne kadar fazla üye gelirse bizim kazancımız artar ve kuponlar için alacağımız miktarlar da artar