Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkes aynı tahmınlerın oynanmasından sıkayetcı ıse bu oylar nasıl cıkıyor arkadaslar o zaman demokrasıye her zaman saygımız sonsuz 2 hafta oncesıne kadar benım de tahmınlerım lısteye gırıyordu ancak 2 haftadır 3-4 kısı arasında donuyor oylar
Aynen oyle @Mr. Green Bende bugun tepki olmasi adina Cok Oy alan arkadaslarin hicbirine oy atmadim. Uyeler artik tahminlere bakmiyor bile. Cok oy alacaklar belli o zaman onlara atalim havasindalar.
Aynen oyle @Mr. Green Bende bugun tepki olmasi adina Cok Oy alan arkadaslarin hicbirine oy atmadim. Uyeler artik tahminlere bakmiyor bile. Cok oy alacaklar belli o zaman onlara atalim havasindalar.
Olması gereken tahmınlerın oylanması kısılerın degıl ben treenkieri ve doruk a oylarımı verdım cunku tahmınlerını tutuyorum kazandıktan sonra sıkıntı yok 4 haftadır cumartesı taaruzlarında kazanıyorum ben cıkan oy benım harıcımde 7 ve tahmını yazdıktan sonra oran 1.50lere fılan dustu olur olmaz bılmem ama tercıh dogru kuponlara bol sans Barca macına bakalım
Beyler, kazanan eden değişiyor. Ben de farkındayım, @icimedogdu ben @threenkieri ve @celal1903 in tahminleri bu aralar çok oynanıyor. Yoksa @Mr. Green@Fanetsa@mstfergin de iyi tahminler yapıyor, içime yatınca ben zaten kendi adıma söyleyeyim veriyorum. Adlar değişir eder, hepimizin tek gayesi kazanmak beraber. Bugün biz alırız, yarın bir başkası. Beraber kazanalım yeter ki, küskünlüğe gerek yok.