Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Site hakkında bilgi m yok ve yatirimsiz olduğu için paylaştım çekim yapan da var hesabı kapatılan da (dedikleri) yok dolandırıcı yok bilgi alıyor falan üye olmadığımız site yok bence boş yapmayın
Site hakkında bilgi m yok ve yatirimsiz olduğu için paylaştım çekim yapan da var hesabı kapatılan da (dedikleri) yok dolandırıcı yok bilgi alıyor falan üye olmadığımız site yok bence boş yapmayın
Kardeş sen anlamak istemiyosun galiba ama burasi bildigin forumlara benzemez bizim.bonusla isimiz olmuyor direk nakitkopyala calisiyoruz bonus olursa da öyle ugrasmalik falan oluyor o yüzden de doğal olarak seçici davranıyoruz. Yani buranın ortamını bilmeden böyle yorum yapmana gerek yok.