PUAN KASMAK İÇİN YATIR ÇEK YAPAN ÜYELER YÜZÜNDEN SİTELERDEN ŞİKAYETLER GELİYOR
Bazı üyeler yatırımını 1 maça basıp kazanç anında çekiyorlar. Aslında bu normal bir durum fakat biz yatırım karşılığında ödüller veriyoruz. Ödülleri de hak etmenizi istiyoruz. Yarışmamızı suistimal etmeyin.
Bu yapılan tüm uyanıklıklar bariz belli oluyor, ilkini kaybettim 2. De kazandım çektim… filan cevaplar ile de gelmeyin. Sizin kazancınıza hiç bir lafımız yok, sadece oyun tarzının için uyarıda bulunuyoruz. Şimdiye kadar yüzlerce çekim oldu ve kimse çekiminde sorun yaşamadı.
Yarışma esnasında hiç bir kural eklemedim ama bu tarz şikayetler gelirse kural eklemek zorunda kalabilirim. Mesela yatırımınızı 3 katı çevirmelisiniz veya kazancınızın 3 katını çekmelisiniz… yoksa puan iptal olur gibi saçma kurallar eklememe sebep olmayın.
3-5 kişinin bu uyanıklığı yüzünden herkese aynı sorunu yaşatmak yerine o kişilerin puanlarını iptal edeceğim.
10 GÜNDE 40-45 ÖDÜL GÖNDERDİM, TAHMİNİ 40-50 BİN TL DAHA ÖDÜL PUANINA SAHİPSİNİZ
LÜTFEN
BU ŞİKAYETLER NEDENİYLE PUAN ORANLARINI DÜŞÜRME, SİTE SAYISINDA AZALMA veya YARIŞMA SÜRESİNİ KISALTMALARA NEDEN OLMAYINIZ…