Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vallahi bi deneyeyim dedim 3 gün oldu, tablo yok. tablo varken adım yok. özelden yazdım cevaplayanda olmadı. on numara olmuş kampanya neye göre sonuçlanıyor acaba. her gün ödül dağıtım mesajı paylaşılıyor bide.
vallahi bi deneyeyim dedim 3 gün oldu, tablo yok. tablo varken adım yok. özelden yazdım cevaplayanda olmadı. on numara olmuş kampanya neye göre sonuçlanıyor acaba. her gün ödül dağıtım mesajı paylaşılıyor bide.
Forumu takip edersen neden olmadığını çok rahat bir şekilde öğrenebilirsin aslında. Ama yok, her gün ödül dağtım mesajları yalandan olmalı bence. Sende haklısın. 3 gündür yokum dediğin tabloya dün 19:03 'te eklenmiş olmana rağmen hala bu mesajı yazabilmene hiç girmiyorum bile.
Bu konunun ilk mesajına linki koyulmuş dostum. Fakat daha tam anlamıyla işi bitmedi diyebilirim puan tablosunun. Tüm puanlar herkese tekrar eklendi fakat eski ödül tutarları düşülmeyen daha birçok üyemiz var. Onlar da gün içersinde bittikten sonra tam anlamıyla bir duyuru geçeceğim konuyla alakalı.