Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Seyid@Diabolic başkanlar bu mesajı dikkate alırsanız sevinirim. Yaklaşık 2 yıl önce askerden geldim bir süre iş bulamadım sonra e ticaret deposunda yani internet satışı Trendyol da hepsi burada indir getir yazarsanız çalıştığım depo çıkar. Bu depoda yaklaşık 1 yıla yakın yovmiyeci olarak çalıştım ay içerisinde bazen 10 bazen 15 gün çağırıyorlardi. Son zamanlarda full gitmeye başladım. Ve 2 aydır işkur üzerinden kadroya geçtim. Kampanya dönemi olduğu zaman sabit yovmiyeci arkadaşlar var duruma göre çağırıyorlar. Şimdi asıl konuya geleyim yovmiyeci olarak gelen bir amca ve teyze var çocukları hiç olmamış yasları belki 60 i geçmiş. Bir süredir işler durgun kimseyi cagirmiyorlar. Teyze beni arıyor kirayı odeyemedik faturaları odeyemedik evde bişey kalmadı vs vs diyor ara ara iş yok mu gelsek diyor. Şimdi isim vermeyecem başka bir forumdan bana ramazan kolisi geldi oraya verdim. Çalıştığım şirkette herkese ramazan kolisi dağıttılar bana verileni oraya verdim. Sizlere sormak istediğim şey biraz bu iki amcama ve teyzeme yardım edebilir misin?