Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fenerbahçe’nin yeni transferi Mauricio Lemos, dün sabah idmanının ardından basın mensuplarıyla sohbet etti. Uruguaylı savunmacı, “Fenerbahçe’yi zaten çok iyi biliyorum. Küçük yaşlardan beri Türk futbolunu izlerdim. Gelmeden önce başta Lugano olmak üzere burada oynamış oyuncularla konuştum. Benim için iyi bir adım olacağını söylediler” dedi.
Fenerbahçe’nin yeni transferi Mauricio Lemos, dün sabah idmanının ardından basın mensuplarıyla sohbet etti. Uruguaylı savunmacı, “Fenerbahçe’yi zaten çok iyi biliyorum. Küçük yaşlardan beri Türk futbolunu izlerdim. Gelmeden önce başta Lugano olmak üzere burada oynamış oyuncularla konuştum. Benim için iyi bir adım olacağını söylediler” dedi.
Pandemi nedeniyle futbola ara verilmesinden bu yana transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılar, üç transferi şimdiden bitirdi.
Galatasaray, Demir Grup Sivasspor ile sözleşmesi sona eren Emre Kılınç, Çaykur Rizespor ile kontratının sonunda olan Oğulcan Çağlayan ve Anagold 24 Erzincanspor'dan Kerem Aktürk ile anlaşma sağladı.