aybarsk69
Üye
Arkadaşım gereksiz alınganlık yapma bir çok üye sizin tahminleriniz sayesinde para kazandı, hatta yarın hesaplarına yatmayada devam edecek. Mesele sizin kuponunuzun tutmaması değil, mesele 2 üyenin devamlı tercihlerinin oylanması, hadi daha da açık söyleyeyim kimsenin dile getirmediğini, neden oluyorda sürekli oylar aynı kişilere çıkıyor. İnsanın doğasında var kaybetmeme arzusu. Oy kullanan ne diyor bu akşam gene bunlara çıkacak oy , tahmin tutarsa bende o seçeneklerin yanında yer alayım, buna bende dahilim. Kimsenin düşüncesine ipotek koymak istemem ama, tahmin anketindeki yorumları sil, sor oy kullandığın adam hangi bahsii hangi gerekçelerle aldı diye, eminim hatırlamayacaktır. Bence durum böyle, ama lütfen söylediklerimi tahminlerinizi başarı yada başarısızlığı diye algılamayın. Bence bu iki üyenin tahminleri oldukça başarılı ve ben yürekten tahminlerinizin devamını diliyorum. Lütfen bu yazıyıda samimiyetle yazdığımı bilin. TeşekkürlerBarcelona tahmini kaybetti, oy verenlerden de oynayan yönetimden de kendi adıma özür diliyorum. Bir daha da ne yorum girerim ne tahmin daha iyi tercihler yapılır umarım. Bol kazançlar sizlere.