Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam birşey fark etmeyecek ama 5-8 şeklinde olması gerekmiyor mu? Buradaki liste ile TJK'deki listenin sıralaması farklı. Orada ki 6-7 buradaki 5-8 'e denk geliyor
Tamam işte aynı şeyi diyorum. Yani siz sonuçlandırmayı TJK ye göre yapıyorsunuz ama buradaki bülten TJK ye ait değil büyük ihtimal ondan ötürü karışıklık oluyor.
Tamam işte aynı şeyi diyorum. Yani siz sonuçlandırmayı TJK ye göre yapıyorsunuz ama buradaki bülten TJK ye ait değil büyük ihtimal ondan ötürü karışıklık oluyor. Ekli dosyayı görüntüle 5215
Tamam işte aynı şeyi diyorum. Yani siz sonuçlandırmayı TJK ye göre yapıyorsunuz ama buradaki bülten TJK ye ait değil büyük ihtimal ondan ötürü karışıklık oluyor. Ekli dosyayı görüntüle 5215
arkadaslar ne alakasi var at yarisi sadece tjk dan oynaniyor ve 2 3 farkli bulten var.siz dogru bultene bakin yanlislik yok.her gun 2 3 faekli sehirde kosular var.onu kaciriyorsunuz