Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim hesap kapalı daha doğrusu kapattılar haklı oldugum için burda da yazmıştım param kalmadı ama yaptıkları yanlıştı bu yarışma 4 5 forumda varmış etkinliğe girdiğinde görürsün zaten biz almasak da alan zaten olacak ödülü nasıl yaparlar bilmiyorum valla
Ne yalan söylücem kardeşim dünya kadar büro varken bunlara neden garezim olsunki keşke işlerini doğru dürüst yapsalar hepsi ama insanlara karşı davranışlarımız tarlaya atılan tohum gibidir ne ekersek onu biçeriz hele hele topluma hitap ediyosak daha dikketli olmalıyoz yapışan yanlış bağdattanda olsa dönüyo kişiyi buluyo bu büro belkide o gün 250 lira kasalarında kaldığı için kar etti belki sen bu yazıyı okuyunca kar ettin bunu ilerde anlarız kimin karda kimin zararda olduğunu dürüstlük her zaman iyidir
o zamanlar başka sahipleri vardı
3 aydır time4bets yönetimi değişti
yaklaşık 700 bilet satıldı 1 haftada, çekim yapanlarda oldu sorun yaşanmadı. senin durumu tekrar iletirim
o zamanlar başka sahipleri vardı
3 aydır time4bets yönetimi değişti
yaklaşık 700 bilet satıldı 1 haftada, çekim yapanlarda oldu sorun yaşanmadı. senin durumu tekrar iletirim