Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Talepleri tarafımıza sağladığınız için teşekkür ederiz Şükrü bey. Belirtildiği gibi kayıplarınız dahil tüm yatırımlarınızın iadesi tarafınıza gerçekleştirilmiştir.
bu sitenin bu foruma yakışmadığını düşünüyorum ki buradaki diğer arkadaşlar da böyle düşünüyorlardır. Oyun tarzı uygun değil denerek kazanılan miktarları iade edip konuyu kapatabilecek bir site her zaman tehlikelidir. Lütfen ilgilenin bu konuyla.
Neden iade ediliyor,ne yapmış belgeli açıklama yapabilirmisiniz ? ne güzel memleket çöken çökene, geçmiş olsun dostum... İkamet vs işleride sıkıntı,başka bir forumda arkadaşın oğlunun dükkanına adam gönderip resmen tehdit etmiş büronun biri, iyice çivisi çıktı...
Şikayetvar a baksanız sitenin gercek yüzünü görürsünüz . Başka forumlardada adı çıkmış bir site . Benim 25 Bin TL paramı ödemeyip hesabımı kapattılar .