Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
77 TANE ALTIN + 5.000 TL NAKİT ÖDÜL #13EylülEsbKupon
Şu haklarım eksik eklenmiş olayından artık vazgeçmeyecek miyiz arkadaşlar? Son güne kadar onay vs bu işlemler sürüyor ve ekleniyor. Aynı açıklamayı yapmak zorunda kalmamın hiç bir anlamı yok artık, her etkinlikte aynı sorular ve aynı açıklamalar.
Sorunun cevabi gayet acik ertesi gun kontrol ediliyor diye aciklama yapiyirsunuz surekli benim olmus 2 gun. Sanki talep olsuturdugum gun yazmisim gibi cevaplar vermenize gerek yok.
Sorunun cevabi gayet acik ertesi gun kontrol ediliyor diye aciklama yapiyirsunuz surekli benim olmus 2 gun. Sanki talep olsuturdugum gun yazmisim gibi cevaplar vermenize gerek yok.
sorunun cevabı o değil, önceki yarışmalarda da aynı açıklamalar yapıldı x sitesi ertesi gün onay veriyor y sitesi bazen 3 gün bekleyebiliyor. bu durumda herkes bekliyor, kaç kere yarışma yapıldı hiç kimsenin en son hakkı eksik kalmadı. siz form doldurun doğru şekilde, gerisini merak etmenize gerek yok. genel olarak cevaplıyorum.