Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle büyük harfle yazmana gerek yok. Sen bu konunun ilk mesajını hiç okudun mu? Verilen linklere hiç tıkladın mı? Orada ne yazıyor hiç gözattın mı? Ezbere gelip yarışmalara katılıyorsunuz bi de gelip burada büyük harflerle hesap sorar gibi konuşuyorsunuz. Önce bir bak bakalım ne yazıyor, nasıl oluyor, ondan sonra anlamakta bir problemin varsa özelden bana mesaj atarsın anlatırım, anlaştık mı?
Herhangi bir bilet yarışmasına tıklarsan her şey ilk mesajında yazıyor. Bilet yarışmaları hangileri dersen o yarışmalarda bu konunun ilk mesajında yazıyor?
sana özel mesj atılmıyorki
ben betdolara ve bet paple yatrım zaten yapıyorum kazandığım fresipngleride oara atma şansınız yokmu hesap sorar gibi derken hiç oyle bir döşüncede yazmıyorum kmsenin kimseye hele bir sanal alemde hesap sorma hadine sahip değildir ben olayı anlamıyorum hep kazanıyorum bilet diye bişey var ben o bilet olayını çözemedim yarışmlara katılma gelirsek ben sponsorlara her gün nerdeyse yatırm yaparım özelikle betdolar ve papel
sana özel mesj atılmıyorki
ben betdolara ve bet paple yatrım zaten yapıyorum kazandığım fresipngleride oara atma şansınız yokmu hesap sorar gibi derken hiç oyle bir döşüncede yazmıyorum kmsenin kimseye hele bir sanal alemde hesap sorma hadine sahip değildir ben olayı anlamıyorum hep kazanıyorum bilet diye bişey var ben o bilet olayını çözemedim yarışmlara katılma gelirsek ben sponsorlara her gün nerdeyse yatırm yaparım özelikle betdolar ve papel