Benim demek istediğim, Bjk gibi bi camiaya anadolu takimlarinda staj yapmis bi hoca yakışmaz. Ne yazdigimi keske anlasaydin. Bi insana sempati duymk ayri birsey, Goreve getirmek ap ayri birsey saygilar hocam.
yani demek istediğim sergen yalcin futbol u biraktiktan sonra AT YARIŞI haric teknik direktörlük de bi başarısı varmi??
Öncelikle mesajımı tekrar gönderiyor ve anlaman gereken yeri koyulaştırıyorum.
Sergen Yalçın yakışırdı bence, iyi de hava getirirdi takıma ama tabi güven veriyor mu, orası da ayrı bir tartışma konusu
ben Beşiktaş'ın çocuğu olduğu için yakışır dedim fakat güven konusunda tereddütlerimi de özellikle belirttim. camiaya hava getireceği konusunda da kimsenin bir itirazı olmaz sanırım.
ligi ilk 4 sırada bitiren Galatasaray, Başakşehir, Beşiktaş ve Trabzonspor Alanyaspor'u kendi sahasında mağlup edemedi. Trabzonspor'u içerde dışarda mağlup etti. Başakşehir'e içerde dışarda mağlup olmadı. Oynattığı futbolla göz doldurdu.
Alanyaspor kariyerinde ise ligde 22 maçta 8 galibiyet 8 beraberlik 6 mağlubiyet elde etmiş. Seni bilmem ama benim için bunlar
bu ligde ve imkanlar dahilinde başarıdır dostum.
hani öyle bir at yarışı damgası vurupta laf sokmayla olmuyor hocam biraz da bu işler.
saygılar