Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@volkan4530 senin yatırımların geçerli değildi siteden onay almadı, uzun süre geri dönüş de yapmadığın için bilet alamadın. Bilgi mesajı atmıştım sana yatırımların onay almadı ve bilgi vermen ile alakalı, dönüş sağlamadın.
@volkan4530yatırıma site bakar ve onay verir yada vermez. onay verirse bilet alırsın yatırım gözükmüyor derse biz üyeye mesaj atar özel olarak sorarız yatırım bilgisini. bir süre bekleriz dönüş gelirse siteye iletiriz yatırım bilgisi budur diye, sen dönüş yapmazsan ben senin yatırdığın parayı bilemem. Konuşma tarzına da dikkat et.
@volkan4530yatırıma site bakar ve onay verir yada vermez. onay verirse bilet alırsın yatırım gözükmüyor derse biz üyeye mesaj atar özel olarak sorarız yatırım bilgisini. bir süre bekleriz dönüş gelirse siteye iletiriz yatırım bilgisi budur diye, sen dönüş yapmazsan ben senin yatırdığın parayı bilemem. Konuşma tarzına da dikkat et.