Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Betasus'tan ESB Üyelerine Özel 40 Kişiye 30 Freespin Hediye!
şu forumda şunu yapmayın çıkmadım çıkmıyorum böyle bişey yok şans işi bu ... burda çıkmadın başka çekilişte çıktın her çekilişte çıkacaksın diye bişey yok gerek yok bu söylemlere çıkmadın tebrik edersin biter bişey arama yani @Esmerezel21 kardeşim
şu forumda şunu yapmayın çıkmadım çıkmıyorum böyle bişey yok şans işi bu ... burda çıkmadın başka çekilişte çıktın her çekilişte çıkacaksın diye bişey yok gerek yok bu söylemlere çıkmadın tebrik edersin biter bişey arama yani @Esmerezel21 kardeşim
@Esmerezel21 Aynı ithamla daha önce de gelmiştin, o zaman da bilgi verip uyarmıştım. Bu forumda çekilişte konuya adını doğru şekilde yazan herkes çekilişe alınır, sorunu da cevaplayayım çekiliş listesinde vardın evet. Etkinliklere şaibe karıştırma konusunda en son foruma laf söyleyebilecek üyelerden birsin bunu sen de çok iyi biliyorsun, farklı konularda seni özel mesaj yoluyla uyarmıştım kırmamak, incitmemek adına. Ama biraz dikkat edelim yazılan cümlelere.