iyi akşamlar konuya yazmayacaktım ama yanlış anlama yine güzel arkadaşım sen whastapp değilde canlı destek ile olan konuşmanı koyarsan daha sağlıklı olur ben bugün bağlandım senin konun için sırf böyle birşey söz konusu dahi olamaz dedi canlı destek kullanıcıa dı vs bilmeidğim içinde daha kapsamlı soramadım..whatsaap destek diye bir birimimiz yok dedi ayrıca...
hocam yorumunu okurken sadece güldüm bütün moralim alt üst iken sadece güldüm yanlış anlama sana değil
canlı destek hattına güldüm göz göre göre bu kadar kolay yalan söyleyebilmelerine güldüm
öncelikle whatsap hatları kesinlikle var görsellerdede göründüğü gibi +44 le başlayan bi numara
şimdi yalan söylüyor olabilirsin diye bişede düşünülebilir
ama bi insan bi yalan söylerken bi çıkarı olur veya ne bilim bi amacı olur
ben durduk yere neden böyle bi yalan söyliyeyim ne çıkarım olacak bundan
hiçbir amacım yokken ben durduk yere başka bi telefonla +44 başlayan bi whatsap açıp sonrasında profil resmine betbaba koyacağım
sonrasında yalandan kendi kendimle yazışacağım
bu kulağa ne kadar mantıklı geliyor
diğer taraftada sitenin adı kirlenmesin diye böyle bişe kesinlikle yok diyen betbaba sitesi var
sence burda kimin yalan söylemesi için bi sebep var
eyvallah senin samimiyetine inanıyorum siteyi savunmak için yazmadığını düşünüyorum
ama dediğim gibi benim yalan söylemek için hiçbir sebebim yok iken betbaba adlı sitenin yalan söylemesi için çok makul bi sebep var