Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kullanıcı adı: (üye olurken kullanıcı adı yerine mail yazmışım,canlı destek nick değişimi olmaz dedi.betsantra destek kullanıcı adımı lacosiso yapabilirse çok memnun olacağım)
admın ben dün iki maçı bildiğim halde neden bana bonus tanımlamıyorsun yapma gözünü seveyim ver su bonusu ms1 ms1 diyoruz nerde burda yanlış yeni üyeyiz dedik yapma böyle
admın ben dün iki maçı bildiğim halde neden bana bonus tanımlamıyorsun yapma gözünü seveyim ver su bonusu ms1 ms1 diyoruz nerde burda yanlış yeni üyeyiz dedik yapma böyle
Bak simdi @Mirali admin cevap veriyor ama ben de verecegim.
Ne demisim kurallarda:
Hiçbir üyemizden klasik bir yorum beklemiyoruz. "Fenerbahçe handikaplı kazanır", "Darüşşafaka çok formda, üst olur … " şeklindeki yorumlar kabul edilmeyecektir. Form durumlarının, son maç verilerinin, oyuncu performanslarının belirtildiği kaliteli yorumlar değerlendirmeye alınacaktır. -
Her uye sadece 1 mac icin tahminde bulunabilir. Ve bu tahmin defalarca belirtildigi uzere istenilen formatta olmalidir. Barcelona kazanir, X maci MS1 seklindeki hicbir tahmin gecerli DEGiLDiR. Lutfen kurallari okuyunuz ve bu sekilde tahmin giriniz.