Merhabalar. Betticketle ile ilgili bakiyemin silinmesi ile ilgili sorun yaşıyorum. Blackjack oyununda bu siteye çok para yatırdım çok da çekmişliğim vardır hiçbir sorun olmadı. Ta ki blackjack oyununda kazancım olan 15.593 ₺ kazancım silinene kadar. Oyunda bakiyeme göre bahsimi artırıp azaltıyordum ( hep aynı bahsi alacağız diye bir kural yok sonuçta) Aynı oyunlarla ufak bakiyeler çektim ama güvenip 5.000 tl yatırıp bakiyemi 20.593 tl yapınca site 15.593 TL bakiyemi sistematik oynadınız diyerek sildi. Ufak bakiyerle aynı oyunu oynayarak para çekmişyim sıkıntı olmadı. Yüksek bakiye kazanınca site bakiyeme el koymuş durumda. Madem kural ihlali yaptım sitenin bana bunu kanıt olarak atması ve görmem en doğal hakkımdır. O kadar bağlanmama ve detaylı bir kanıt istememe rağmen bilgi kısıtlı olarak veriliyor, ilgilenilmiyor ve uzaklaştırılıyorum canlı destekten. Bendeki güveni sonsuz olan 2 yıldır aynı şekilde para çekiminde sıkıntı yaratmayan Betticket yüksek kazanç sağlayınca böyle demeleri oldukça zoruma gitti ve saygınlığı azalmıştır. Lütfen bu siteden uzak durun.