Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim tahmin iy dan geldi
Exelsior 2.5 ust
En son 5.5 ust olmustu nasi bitti bilmiyom
Ama gs macina yazik oldu birazdan stutgart macindada gol olursa 3de 2 olcak tahminler neyse saglik olsun herkesin emegine saglik
Son dakikada 0-3 oldu
Ben katılamadım bugun
Ama eklemeden geçemeyeceğim ankette kim hangi tahmini isterse ona oy verir buna burda isyan etmek saçma olmuş.
Son dakikada 0-3 oldu
Ben katılamadım bugun
Ama eklemeden geçemeyeceğim ankette kim hangi tahmini isterse ona oy verir buna burda isyan etmek saçma olmuş.
Bu sorunun Bana özel olmasına gerek yok. İster okurum ister okumam orasıda bana kalmış. Çalişmadan önce bende yorum giriyordum. Vakit bulamıyorum eskisi gibi. Kimi üst oynar üst tahminlerine yönelir, kimi taraf bahsi oynar ona yönelir. Adı üstünde oylama. Kim hangi tahmini kendine yakın görürse ona veriyor. Saygı duyup geçmek lazım..
Bu sorunun Bana özel olmasına gerek yok. İster okurum ister okumam orasıda bana kalmış. Çalişmadan önce bende yorum giriyordum. Vakit bulamıyorum eskisi gibi. Kimi üst oynar üst tahminlerine yönelir, kimi taraf bahsi oynar ona yönelir. Adı üstünde oylama. Kim hangi tahmini kendine yakın görürse ona veriyor. Saygı duyup geçmek lazım..
Tartışmaya gerek yok aynı kişilere oy veriliyor diye böyle bir uygulamaya geçildi. Böyle olması daha iyi ama bu sisteme geçildikten sonra hala 3 te 3 gelmemesi kötü oldu.