free980
Üye
Bo

Bordo kardes ben vermistim tahmini ilkten farketmedin sanirimZalgiris Kaunas - Barcelona ms1
Litvanya temsilcisi Zalgiris son maçlarda playoff yarısında bende varım dedi evinde Cska yı çift haneli farkla geriye düstüktükleri maçta son dakikalarda muhteşem savunmasıyla yenmeyi başarmıştı ,Ardindanda temsilcimiz DarüşşafakaDogusu bastan sona üstün olduğu maçta yenmeyi başardılar . Ribauntlarda çok etkili bir takım olan Zalgiris top kayıplarını minumuma indirince gerçekten tehlikeli bir takım haline geliyolar. Koç Jasikevicus takımını gerçekten iyi tanıyor 40 dakika boyunca her dkiasi maçı yasayarak santrac gbi hamleler yapıyorlar . Jankunas ,Pangos gibi oyuncular Zalgirisi sürüklemeye devam ediyor . Barcelona cephesine bakarsak Son 5 maçında sadece Efesi yenebildiler 4 mağlubiyet aldirlar Kadro olarak kaliteli isimlere sahip olsalar da takim olmayı basaramadilar Koç Bartzokasın ömrü bu takımda uzun olmaz diye düşünüyorum , Kooponen uclukleriyle takimi ayakta tutmaya çalışıyor maçlarda Rice bireysel biseyler yapıyo , Renfore Tomic Claver ... gbi oyuncular çok formsuzlar Pana maçının sonlarında becerip ribaount alamadılar bos turnikeler kaçırdılar yani her mac tabiki boyle olmaz ama çoğu maçta boyleler bi umursamamazlik var takımda ciddiyetsizlik var . Playoff için son derece önemli bir mac ilk mac 6 sayı farkla Barcelona kazanmıştı avarej ustunlufunugude bu maçta son derece önemli, Zalgirisinin basketbolu okuyan ateşli seyircisi önünde Cskaya uyguladığı tarifeyi ve son Darüssafaka galibiyetiyle Euroligde bende varım diyen Jasikevicius ogrencileri bukdr morelliyken ve saglam basketbol oynarken Barcelonayada aynı tarifeyi uygulayıp kazanacaklarına Playoff yarısında rakibinden avantajlı duruma gececeklerini düşünüyorum günün en guvendigim macı .
Ms. 1 ( uzatmalar dahil Zalgiris kazanır )
Oran : 1.94
Herkese bolSans.