Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kardeş hep aynı kişi diye bişey yok yanlış anlayıp yazmayın bilet alırsan 50 tl nakit kazananlara girersin eğer ogün 10 kişiden azsa garanti para ama fazlaysa çekiliş bizim şansımıza çekiliş olmadı daha herkes bilet alsın çekilişte olsun olay bilet almakta bitiyor anlatabildim mi
Oysa ki hepsi ilk mesajlarda yazıyor her zaman hatta 50 tl nakit ödül için özellikle tüm yarışmaların bir listesini de ayrıca koyuyorum ilk mesaja sizlere kolaylık olması adına. Bahsetmiş olduğun bu aynı kişiler de her zaman bu şartları sağlıyorsa, aynı kişilerin sürekli kazanmasından daha doğal da bir şey yok kanımca.
Hep derim, ilk mesajdaki kuralları okuyun ve dikkat edin diye ama kimse dinlemiyor beni
Kardeş hep aynı kişi diye bişey yok yanlış anlayıp yazmayın bilet alırsan 50 tl nakit kazananlara girersin eğer ogün 10 kişiden azsa garanti para ama fazlaysa çekiliş bizim şansımıza çekiliş olmadı daha herkes bilet alsın çekilişte olsun olay bilet almakta bitiyor anlatabildim mi
Yahu dostum bu herkese tek tek söylenipte size söylenmemiş gibi konuşmayın rica ediyorum. Bunlar ilk mesajda yazıyor zaten. İlk mesajda yazılanları okumuyorsanız burada benim günahım ne? Ayrıca özelden yazan-soru soran herkese de tek tek cevap veriliyor.