Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Odul tablosunun guncellenmesinin ardindan aktarim yapilacak site icin sizlerden kullanici adlariniz talep edilecek ve BUGUN odul aktarimlariniz tamamlanmis olacaktir.
Anket. Olayında çok suistimal oluyor herkes yorumlara bakmadan kimin önde olduğunu bir şekilde öğrenip sadece onlara oy veriyor bence 1 kişiye her anketi bilsede en fazla 2 anketten ödül verilsin buda önüne geçmez ama azaltır bu yazdıklarım benim için de geçerli tabi o yüzden kimsede kızmasın direk oy verenlerin arkadaşların hakkı yenmiş oluyor
Katılıyorum.Bu hafta tüm günlere anket verdim.Bugün ve hafta içi bir gün 4 er oy vermeme rağmen hiç biri girmedi kuponlar arasına.Anlıyorum elbette güzel yorumlar tahminler çıktı ama o kadar oy vermemize rağmen verdiğimiz seçenekler hep çöp oluyor bi anlamı kalmıyor.Yani günde 3 veya 4 kupon yapılıyor biri dahi 4 seçeneğin içine girmez miAdminlerin seçtiği maçlarda oluyor.Onlara da vermeme rağmen olmuyor en fazla 3 oy alıyor.Elbette tutulmuyor olabilir ama hiç biri dahi istediği oyu almıyor 3 veya 4 oy ya çıkıyor ya çıkmıyor,suistimal olduğu gerçek.
Aynı sıkıntıyı bende yaşadım 2 gün üstüste biri 2.16 biri 2 oran buldum en fazla aldığım beğeni 6 oldu bu da şevk kırıcı oluyor oyüzden bıraktım yorumu