Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tablonda ödülünmü varda bana bunu söylüyorsun? tablo ödülün olmadan nerden vermemi bekliyorsun? birlikte kazanalıma katılmazsan tablo ödülün olmaz.tablo ödülün olmazsa nereden vermemizi bekliyorsunda bunu yazıyorsun? bu kadar ödül alan var listeye bak 36 kişi.önce bir düşün sonra yaz istersen dostum.
sen daha olayı idrak edememişsinki dostum.sen form doldurunca tablona ödül geçmiyor.birlikte kazanalım etkinliğimize katılmalısın her gün açıyoruz.o etkinlikten kazanç olduğunda tabloya aktarılıyor.ve sizde tablodaki kazançlardan yatırım formu doldurunca alabiliyorsunuz.
sen daha olayı idrak edememişsinki dostum.sen form doldurunca tablona ödül geçmiyor.birlikte kazanalım etkinliğimize katılmalısın her gün açıyoruz.o etkinlikten kazanç olduğunda tabloya aktarılıyor.ve sizde tablodaki kazançlardan yatırım formu doldurunca alabiliyorsunuz.