Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam ilk yazdığınızda yarına kadar demiştiniz şimdi pazartesiye uzamış yarın olunca da salıya uzar mı acaba bu sitenin amacı ne size de bize de yamuk yapmasın bunlar ben gıcıklanmaya başladım
Hocam ilk yazdığınızda yarına kadar demiştiniz şimdi pazartesiye uzamış yarın olunca da salıya uzar mı acaba bu sitenin amacı ne size de bize de yamuk yapmasın bunlar ben gıcıklanmaya başladım
@kemerli12 sorun olsa sorun bildirilir. neden 3 gün önce öyle yazmışım da 3 gün sonra farklı düzeltmişim gibi muameleye maruz kaldım onu anlamadım gerçekten?
@uzman3333 ilk yazıldığında yarın denmişti sonra muhtemelen pazar'a denk geldiği için 2 dk içinde pazartesi olarak düzeltildi
@kemerli12 sorun olsa sorun bildirilir. neden 3 gün önce öyle yazmışım da 3 gün sonra farklı düzeltmişim gibi muameleye maruz kaldım onu anlamadım gerçekten?
@uzman3333 ilk yazıldığında yarın denmişti sonra muhtemelen pazar'a denk geldiği için 2 dk içinde pazartesi olarak düzeltildi
canlıya bir sorayım dedim durum nedir diye. forumdan ilgilenilecektir diyor eklemeyi site yapıyor 08.08 pazartesi gününe kadar eklenmiş olacaktır açıklamasını yapmışsınız diyorum. form yetkililerinizden bilgi alabilirsiniz diyor siteler yine komple cozutmaya başladılar sanırım ilginçler beklenmeyecek sitelerden de farklı hareketler görür olduk