Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar karşıdaki kim olursa olsun ama öncelikle art niyetli olmasın. Ben bu arkadaşı aynı konuda daha önce 2 farklı konuda uzun uzun yazarak uyarmıştım. Hatta sonuncusu daha dündü. Okumak isteyenlere aşağıda linklerini bırakıyorum. Ama sen bunlara rağmen bugünde gelip hala aynı fikir ve zihniyette olursan bende senin iyi niyetinden şüphe eder ve orada dur derim. Çekilişin yapılış şeklini-içeriğini eleştirebilirsin, hiç itirazım yok. Ama canlı yayına video kaydı dersen, twitch'te yapılan çekilişler için dalga geçer gibi twitch'te yapılsın dersen, canlı yayında belli bir sayıya ulaşmadan çekilişe başlanılmamasına rağmen yayınları izleyen hiç kimse yok dersen bunun adı başka bir şeydir -ki bu konu cidden çok uzadı. Sanırım herkes okuyacağını da okudu. Birazdan alakasız olan tüm mesajları temizliyorum.
Burada çekilişler sürekli zaten canlı olur problem yok. Dostum birde burada birbirimize guvenemeyeceksek burada olmanın da bir anlamı yok. Ben şahsım adına memnunum. Memnun olmasam yazarım . Herkeste memnun benim kanaatimce.