Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bugün covid testim pozitif çıktı maalesef. 1 yılı aşkın süredir home Office çalışmama rağmen, evden sigara almak dışında çıkmamama rağmen geldi buldu kısmet. Bunu niye yazıyorsun diyebilirsiniz şöyle açıklayayım buradaki insanları her ne kadar gerçek hayatta tanimasam da hayatımda önemli bir yeri var burasının. Hem derdimi paylaşmak hem de sizleri uyarmak için açıyorum bu konuyu. Diyeceğim o ki çok dikkat edin berbat bir şey ağrılar usumeler ateşler nefes sıkıntıları vs. Gencim demeyin çok dikkatli olun, gerisi zaten Allah'a kalmış.
öncelıkle gecmiş olsun Allah acil şifa versin
sana verdikleri ilaci icme gün 8 16 mı ne ole bi ilac o ilaci icme kalbi tetiklıyor ve ilerde rahatsizlanmana neden oluor hasar veriyor o ilac
yani bunu diyorum cevremdekilerde o ilaci icmeden atlatti icenlerde ise hep bi hasar olustu belki bugun olusmaz ama ilerde mutlaka belirtisini verir o ilacin icinde ne tür bi madde varsa artık
Geçmiş olsun hilmialex. Moralini yüksek tutmaya çalış. Genelde kullanılan ilaçlar, panik atak ve pıhtılaşma nedeniyle insanlar yaşamını yitiriyor. Kalbe zarar verip kriz geçiren çok oldu. Verdikleri ilaç kanın pıhtılaşmasını önlüyor. Yaşın genç covidden korkma. Grip gibi 3-4 gün ağrı yapıp geçecek. Ağır geçiren çok kişi iyileşti.
Bizi gün gün bilgilendir
Geçmiş olsun hilmialex. Moralini yüksek tutmaya çalış. Genelde kullanılan ilaçlar, panik atak ve pıhtılaşma nedeniyle insanlar yaşamını yitiriyor. Kalbe zarar verip kriz geçiren çok oldu. Verdikleri ilaç kanın pıhtılaşmasını önlüyor. Yaşın genç covidden korkma. Grip gibi 3-4 gün ağrı yapıp geçecek. Ağır geçiren çok kişi iyileşti.
Bizi gün gün bilgilendir
Eyvallah başkan bugün düne göre daha iyiyim. İlaçlar çok yoğun arkadaşların da dediği gibi. Ama içiyorum ben vardır bir bildikleri diyerek. Sizin de dediğiniz gibi ağır bir grip gibi geçireceğim sanırım. Hayırlısı bakalım