Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Duyuru yapılır mı? Ara ara kontrol ediyorum lakin yükleme yapılmamış.
Bir de merak ettiğim konu var hocam. Ben betvole seçtim hepsi için lakin fuego hocamın dediği gibi çevrim şartı varmış. Diğerlerinde yok. Mümkünse beonbet e yüklenir mi değiştirebilir miyim? Az değil hocam en az 6-7 üyeliğim var 150 -175 spin
şu ana kadar kontrol edilip eklemesi için iletilenler.@mavi44@rizeli535353@Belhanda@crazyfrok33
Burada RT şartı vardı form doldurup RT yapmayanlar var onlara ekleme yapılmadı. @Cazzy07 sporbet'e şu an için ekleme yapılmıyor bu sebeple sporbet seçenlerin Betvole hesaplarını ilettim. gün içinde tekrar listeler iletilecek, şimdiden benim niye eklenmedi demeyin lütfen etiketlemediklerim, daha kontrol edilmemiş veya kontrol ediliyor demektir.
şu ana kadar kontrol edilip eklemesi yapılanlar @mavi44@rizeli535353@Belhanda@crazyfrok33
Burada RT şartı vardı form doldurup RT yapmayanlar var onlara ekleme yapılmadı. @Cazzy07 sporbet'e şu an için ekleme yapılmıyor bu sebeple sporbet seçenlerin Betvole hesaplarını ilettim. gün içinde tekrar listeler iletilecek, şimdiden benim niye eklenmedi demeyin lütfen etiketlemediklerim, daha kontrol edilmemiş veya kontrol ediliyor demektir.