Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6 kere üst üste cidden baya imkansız kaç gündür kaç kişi denedik en çok ben yaklaştım son adımda patladım ki o da bir daha olmayacak bir şey yani son adıma gelmek. bence şartlar biraz iyileştirilebilir çok kaybediyor insanlar burada bence. tek başıma ben 1200 puan kaybettim parasal değeri 300 TL civarı
ödüllerin 4 haneli oluşunu da göz önünde bulunduralım lütfen. ve kazandığınız puanları sponsorlarımıza yatırım yaparak kazanıyorsunuz, kazancınız veya kaybınız sizin elinizde. yani aslında zaten bir etkinlikte kazandığınız sanal puanlar ile rolling deniyorsunuz ve ödül de 4 haneli nakit ödül.
ödüllerin 4 haneli oluşunu da göz önünde bulunduralım lütfen. ve kazandığınız puanları sponsorlarımıza yatırım yaparak kazanıyorsunuz, kazancınız veya kaybınız sizin elinizde. yani aslında zaten bir etkinlikte kazandığınız sanal puanlar ile rolling deniyorsunuz ve ödül de 4 haneli nakit ödül.
Aynen zaten benim teklifim 3 kere üst üste bilene 1000 TL verilmesi gibi değil de hani rolling sayısını düşürüp ona göre ödül miktarı da düşürülebilir 5 kere üst üste bilip hiçbir şey kazanamamak üstüne puan kaybetmek üzücü bence hak vereceksiniz bana siz de. Bu şartlarda kimse ödül kazanamayacak bu etkinlikten benim düşüncem bu şekilde