Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başkan 6/6 yaptık diyelim, 3.000 ödül için 7. Tahmini verdiğimizde kaybederse kazandığım 1.250 TL de yanıyor değil mi? Yani hiçbir şey kazanılmıyor @Diabolic
Başkan 6/6 yaptık diyelim, 3.000 ödül için 7. Tahmini verdiğimizde kaybederse kazandığım 1.250 TL de yanıyor değil mi? Yani hiçbir şey kazanılmıyor @Diabolic
Büyük risk ya. Paraya çok ihtiyacım olmadığı zaman olsa kesin denerim 7yi de şimdi durumlar çok kritik gerçi son bahsim gelmedi ben niye gelin güvey oluyorum durduk yere
Dakika 4 0-1 dakika 17 0-2 ilk yarı sonucu 0-2. Bu tarz maçlarda böyle bir şey ancak ben oynadıysam mümkün oluyor inanılmaz gerçekten.. şanssızlığımı tanımlayacak kelime bulamıyorum bazen sanki herşey bana karşı ayarlanıyor bir şekilde gibi geliyor kafayı yemelik tam