Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
geçen hamza denen karaktersiz bana dedi ki 10 kişilik grup varmış sürekli cyberdan kazanç sağlıyormuş onun için cyberlara limit uygulamış siteleri bu sitenin adam olmayacağı çok önceden belliydi ilk ve tek yatırımım oldu 1.5K yatırımla rezil oldugum teeek siteydi
yaklaşık 15 dk önce ne dedim sana kardeşim forumda olmasak bunların anaaasına da söverdim ben o hamza denen karaktersiz bu piyasadaki sayılı karaktersizlerdendir bunu unutma dedim sana fazla konuşma engeller diye öyle bir karaktersiz o
geçen hamza denen karaktersiz bana dedi ki 10 kişilik grup varmış sürekli cyberdan kazanç sağlıyormuş onun için cyberlara limit uygulamış siteleri bu sitenin adam olmayacağı çok önceden belliydi ilk ve tek yatırımım oldu 1.5K yatırımla rezil oldugum teeek siteydi
haydii bi sıkıntı daha buz hokeyinde aktif olmuor freebet yarın dostluk maçı felan varsa 5 buçuk üstüne felan basarım gelirse iyi verir gelmesse yapacak bişe yok
bana zamanında limitleriniz düşük neden daha ilk bahsimde limitlendirme yaptığınız dediğimde bizim limitlerimiz bu kadar çok yüksek oynuyorsanız başka çok site var oralarda oynayabilirsiniz bize hesap sormayın diyordu hamza denen ! ondan sonrada asla yatırmadım zaten
haydii bi sıkıntı daha buz hokeyinde aktif olmuor freebet yarın dostluk maçı felan varsa 5 buçuk üstüne felan basarım gelirse iyi verir gelmesse yapacak bişe yok