Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben bu maça ilk yarı deplasman 2 gol üstü oynadım ama kupon kayıp olarak işaretlenmiş. Fakat aşağıda verdiğim linkte maçın ilk yarısının 1-2 bittiği görünüyor. Hatta gol dakikalarına kadar da yazıyor. Canlı desteğe ilettim bakalım ne sonuç çıkacak.
Check Para Hills Knlghts SC vs Adelaide United XI live odds, 1x2, asian handicap, over under odds and team stats of International Club Friendly on Goaloo.
Ben bu maça ilk yarı deplasman 2 gol üstü oynadım ama kupon kayıp olarak işaretlenmiş. Fakat aşağıda verdiğim linkte maçın ilk yarısının 1-2 bittiği görünüyor. Hatta gol dakikalarına kadar da yazıyor. Canlı desteğe ilettim bakalım ne sonuç çıkacak.
Check Para Hills Knlghts SC vs Adelaide United XI live odds, 1x2, asian handicap, over under odds and team stats of International Club Friendly on Goaloo.
Maç 2 devre 30 dk şeklinde oynanmış. Senin bahsin iade edilmesi gerekirken nasıl yattı onu anlayamadım. Ne açıklama yaptılar? Senin aldığın seçenek neydi ki format değişikliği olmasına rağmen kayıp gösterildi hocam?