Merhaba özet olarak yazıyorum fazla zamanınızı almadan, aman dikkat edin,
1000TL yatırım ile, "bonus almadan" 4050 TL kazanç sağladım.
2gün boyunca güncelleme var diyerek ödemediler.
Sponsor oldukları yerde destek istedim, "Freespin aldığı için oyunları inceleniyor, beklesin" bilgisi geldi. "Bizde yasak spin almak dediler"
(4 kez 200 liralık spin aldım ve 800 harcayarak 640 lira geri aldım. Yani bu işlemden zaten zarar ettim)
Bekledim.
Baktım ödemeyecekler,
Rulete girip 8-10 el oynadım (500 lira da böyle kaybettim)
Sonra vermeyecekler madem diyip parayı eritmek istemedim tekrar SLOT OYUNLARINA girdim..
3400 e düşen bakiye 5500 oldu.
Yine beklemeye başladım.
Bu kez de, oynamasaydı ödeyecektik, ama rulette martingale yapmış, sayflaarca oyun oynamış incelenecek bilgisi geldi forumdan...
Tamam silsinler son günün kazancını dedim yine ses yok.
Özetle; 5500TL bakiyem var, ödememek için sürekli bahane üretiyorlar, cevapsız bırakıyor ve bekletiyorlar.
Amaç, dayanamayıp girip o bakiyeyi harcamamız.
Lütfen ama lütfen dikkat edin. Lisansları var gibi görünüyor ama ulaşılmıyor, ama tüm sağlayıcılara tek tek yazacağım.
Gerekirse tispsterlardan da destek alacağım ve bu konu burada kalmayacak.
Sizden de destek rica ediyorum.
(görseller ekte)

1000TL yatırım ile, "bonus almadan" 4050 TL kazanç sağladım.
2gün boyunca güncelleme var diyerek ödemediler.
Sponsor oldukları yerde destek istedim, "Freespin aldığı için oyunları inceleniyor, beklesin" bilgisi geldi. "Bizde yasak spin almak dediler"
(4 kez 200 liralık spin aldım ve 800 harcayarak 640 lira geri aldım. Yani bu işlemden zaten zarar ettim)
Bekledim.
Baktım ödemeyecekler,
Rulete girip 8-10 el oynadım (500 lira da böyle kaybettim)
Sonra vermeyecekler madem diyip parayı eritmek istemedim tekrar SLOT OYUNLARINA girdim..
3400 e düşen bakiye 5500 oldu.
Yine beklemeye başladım.
Bu kez de, oynamasaydı ödeyecektik, ama rulette martingale yapmış, sayflaarca oyun oynamış incelenecek bilgisi geldi forumdan...
Tamam silsinler son günün kazancını dedim yine ses yok.
Özetle; 5500TL bakiyem var, ödememek için sürekli bahane üretiyorlar, cevapsız bırakıyor ve bekletiyorlar.
Amaç, dayanamayıp girip o bakiyeyi harcamamız.
Lütfen ama lütfen dikkat edin. Lisansları var gibi görünüyor ama ulaşılmıyor, ama tüm sağlayıcılara tek tek yazacağım.
Gerekirse tispsterlardan da destek alacağım ve bu konu burada kalmayacak.
Sizden de destek rica ediyorum.
(görseller ekte)