lion
ESB Üyesi
Dandik bir forumda 15 freebet kazandım yanlışlıkla 100 freebet eklemişler bende fark etmedim direkt maçlara girdim 3.90 oran ekledim kuponu yap dedim kuponu alırken gözüme 290 TL çarptı ne oluyoruz dedim ne 290'ı 45-50 lira vermeli kupon
Şans bu ya site dondu giriş yapılamadı kupona da bakamadım malum Betco güncellemesi anına denk geldi sabah kısa süre giriş yapılamadı. Neyse canlı desteğe bağlandım yanlış bonus mu eklediniz dedim güncelleme var şu an falan dedi neyse kapattık 5 dk sonra girdim siteye kupon gelmiş
Yahu ben fark etsem 3.90 orana mı oynarım zaten Max. çekim 100 TL salak mıyım bu orana oynadım ben 
290 TL bakiyeyi sildiler kardeşim siz yanlış eklemişsiniz bende fark etmeden yaptım kuponu benim ne suçum var 3.90 oranı 15 freebet olarak sayın yakaladığım kuponu çöp etmeyin diyorum ama nafile, hep beni mi bulur bu saçma işler
290 TL bakiyeyi sildiler kardeşim siz yanlış eklemişsiniz bende fark etmeden yaptım kuponu benim ne suçum var 3.90 oranı 15 freebet olarak sayın yakaladığım kuponu çöp etmeyin diyorum ama nafile, hep beni mi bulur bu saçma işler