Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çünkü kullanıcı kybederse siz kaybettiniz denecekti. Ama kazanınca inceleme yapılacak haksız kazanç vardır diyorlar kısaca para yok para uzatacaklar işte.
Gerekli açıklamalar sağlanmıştır. Bekleyip görelim . Umarım dediğiniz gibi sorunsuz bir çekim işleminiz olur.
Var ise de bu kişiler ve tespitler buradan paylaşılacaktır.
Bol şanslar dileriz
Yaklasık 7 8 yıldır oynuyorum ılk defa slotta ınceleme yapıldıgını gordum bu deneeyımı bıze yasattıgın ıcın tesekkurler @Moetbet Destek salı gunune kadar beklıyoruz
48 saatte biraz paraları birikirse öderler paranı hocam yok kimse yatırmazsa zor. Tamamen kasalarına girecek paraya bağlı yani inceleme denen şey. Umarım ödemen yapılırsa sonrasında konuyu kapatmazsın yapılanlar kalır burada.
Ya sonuc ne olursa olsun herkesın anladıgı bırsey var bence. Site kotu nıyetlı bunu anladı herkes ozellıkle slot oynayacagımı belırttım boyle bır problem mevcutsa benı bastan uyarabılırlerdı.