Big Hunter
Üye
30'a 30 promosyonu ile ilgili promosyon sayfasında bonusun tek seferde kullanılması gerektiği şeklinde bir açıklama ve ibare yer almamasına rağmen bu kural uydurularak kazancım silindi keza hiç bir şekilde bilgilendirme dahi yapılmamıştı bu kural ile ilgili.İlginç olan mesele ise daha evvel bir kere çekim yapmıştım bu sırada istisna tanınarak ilgili kural hakkında bilgilendirme yaptıklarını iddia ederek yalan söyluyorlar tarafıma hiç bir bilgilendirme yapılmadı ilgili promosyonun siteye ilk kez yatırım yaptığımda şartlarını sorduğumda ustune basarak 1.60 minumum oran ile ilgili bilgilendirmeden başka diğer şartları kimse aktarmadı bu zaman zarfında siteye yatırdığım tutar çektiğimden daha fazladır ayrıca haftalardır duzenli yatırım yapıyorum hep kayıplardayım 40 yılın başı bir kere kazandık ondada bu hadiseyi yaşadık.Buro hiç bir şekilde ne insiyatif tanıyor ne de etik davranıyor ilgili promosyonun sayfasına bonusun tek seferde kullanılması gerektiğini belirten bir açıklama iliştirmemek tamamen art niyettir insanları tongaya duşurmektir keza bu kuralın ne zaman icat olduğuda ayrı bir soru işareti..
Söz ettikleri gibi bir insiyatif mevcutsa beni bilgilendirmedikleri için kazancımı geri iade etmelerini talep ediyorum.
Promosyona ait açıklama metni aşağıdadır.
Söz ettikleri gibi bir insiyatif mevcutsa beni bilgilendirmedikleri için kazancımı geri iade etmelerini talep ediyorum.
Promosyona ait açıklama metni aşağıdadır.