Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1ayda kim ne puan toplayabilir kardeşim . herkes benim gibi günde 10bin 10bin yatırmıyor eminm sende yatıramıyorsundur . o yuzden bu fikir saçma .. herkesin puanı ne kadar sürede biritikce odulunu alır ona gore bütcesine gore yatırım yapar .
katılıyorum hocam çünkü 3 gündür bu etkinliğe katılıyorum 3 günde 14k puan yapmışım ama 3 günde 300 puan yapan adamda var o yüzden arkadaşın dediği çok saçma adam gerekirse 5 ay hergün 100 puan biriktirir 10k ya telefon alır misal en mantıklı ve en işe yarar bu olmuş
Ankara Mobi̇lya Bena Mobilya Benan Ceviz 180 Cm Tv Sehpası en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Mirali'yi etiketlemenize gerek yok bu arada arkadaşlar. Bu başlığa yazmanız kafi olacaktır. Ben gün içersinde müsait bir anda ilgileneceğim bunların hepsiyle.
Mirali'yi etiketlemenize gerek yok bu arada arkadaşlar. Bu başlığa yazmanız kafi olacaktır. Ben gün içersinde müsait bir anda ilgileneceğim bunların hepsiyle.