Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar acil nakit ihtiyacım var banka sicilim biraz sıkıntılı kredi yada kredi kartını hemen onaylayan bankalar hangisi yada tefeci hariç öneriniz var mı?
Arkadaşlar acil nakit ihtiyacım var banka sicilim biraz sıkıntılı kredi yada kredi kartını hemen onaylayan bankalar hangisi yada tefeci hariç öneriniz var mı?
@Andrew çok zor bir durum samimiyetimle söylüyorum seni çok iyi anlıyorum. Bende o durumları yaşadım... Hiç tavsiye etmesemde en kolay yolu faturan üzerine telefon alıp satmak... Eskiden tknsa-ing işbirliği ile elektronik eşya vb. İçin mağazada kullanılmak üzere teknokredi veriyorlardı. Siteye girip kontrol edebilirsin...
İnşallah hiç gerek duymadan sorunu çözebilirsin...
Dostum normalde ziraatte 24 saatte cevap gelir. Akbank mobil şubeden başvuru yaparsan uygun görürlerse onlarda hemen hesaba yatırıyor ama her başvurun kredi notunu olumsuz etkiliyor ona göre başvurularını yap.